Arapska ljubavna magija

Arapska ljubavna magija je jedan od najjačih oblika magijske umjetnosti. Rasprostranjen je u svim zemljama svijeta. Uglavnom, rituali se odnose na svete tajne Kur’ana, jer molitve imaju veliku moć.

Jedna od najčešćih praksi Arapske magije za ljubav je pravljenje zapisa. To su moćni arapski talismani i amajlije koje sadrže kur’anske ayete, sifrovane Arapske oznake. Arapski zapis se zatim aktivira molitvom, kako bi posluzio cilju za privlacenje ljubavi, novca, sreće i uspjeha u životu. Neophodno je znati da je pravilno pravljenje i aktiviranje zapisa, cijela umjetnost, koja se drži u strogoj tajnosti i zbog toga tome ovladava samo nekolicina ljudi koji kod nas djeluju kao hodže. Čarobna moć zapisa ne dolazi jednostavno iz pisanja teksta na komadu papira i nošenja od strane osobe. Pravi i radni zapis, izrađuje se kroz složen i naporan proces. Tajna je u odabiru tačne molitve iz Kur’ana prema zadatoj namjeni. Pisanje je sa posebno pripremljenim mastilom (crnim, crvenim, šafranskim itd.). U zavisnosti od namjene zapisa, prave se u određeno doba dana, a ponekad i u određenim fazama mjeseca. Zapis se natapa rijetkim i skupim biljem i tamjanom, kao što su aloja, sandalovina i amber. Najvažniji i konačni korak je aktiviranje zapisa učenjem kur’anskih sura i molitvi iz tajnih Arapskih knjiga, određeni broj puta, što obični zapis pretvara u magični talisman.

Araoska ljubavna magija I zapis za ljubav, moze se raditi I hriscanima jer je Bog jedan za sve, a u različitim religijama se naziva različitim imenima.

KONTAKT Email: arapski.zapis@gmail.com

One Reply to “Arapska ljubavna magija”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: