Arapska magija za ljubav

Arapska magija za ljubav je priznata kao najmocnija ljubavna magija u celom svijetu i medju svim prakticarima. Rituali Arapske magije zapisani su u tajnim spisima nastalim hiljadama godina unazad i oni koji imaju pristupa ovim zapisima i izucavaju ih, vaze za vrhunske poznavaoce najfascinantnije misterije, Arapske ljubavne magije.

Arapska ljubavna magija je povezana sa Islamskom religijom i njeni poznavaoci i prakticari su Muslimani. Ono po cemu je Arapska ljubavna magija popularna je njena univerzalnost i sto se moze uputiti svakome i biti delotvorna bez obzira kojoj religiji osoba pripada.

Arapska magija za ljubav je i najstarija magija ikada, jedna od prvih koja se izucavala u civilizaciji. Glavni metod ove magije je pisanje zapisa, molitvi, Arapskim pisom. Zapisi se izradjuju uglavnom na Pergamentu koji mora biti prijethodno ociscen vodom u koju je takodje udahnuta i ocitana molitva.

Neophodno je napomenuti da je glavno pravilo Arapske magije za ljubav to da se nikada, ali nikada ne cini lose nikome. Pravi poznavalac Arapske magijske tajne, nikada nece pristati da radi crnu magiju ili da napravi da jedna osoba voli a da joj druga strana ne uzvrati ljubav. Krajni rezultat mora biti sreca obe individue i podjednaka ljubav

Arapska ljubavna magija je jača od svake magije i i zato je njena primena toliko rasprostranjena. vlaške i ciganske (one spadaju u niže oblike magije) zato što se ta dva oblika vezuju za sitnije bajalice i vradžbine koje su se ustalile u lokalnom folkloru tih naroda, dok arapska kao što smo spomenuli, svoje mogućnosti crpi iz primarnih veština i znanja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: