Turska magija za ljubav

Turska magija za ljubav je prihvacena u ovoj ocaravajucoj zemlji kao sasvim uobicajen i tradicionalan nacin za ostvarenje ciljeva I dominacije nad ljubavnim partnerom. Dominacija podrazumjeva ocekivanje da voljena osoba pruzi vise osjecanja I vise paznje sto u Arapskoj ljubavnoj magiji nije dozvoljeno, vec se obe strane moraju izjednaciti u emocijama.

Turska magija za ljubav ima za cilj da jedna osoba pruzi vise ljubavi i vise paznje. Ovo ne znaci da druga osoba moze ostati hladna I bez emocija dok joj druga osoba pruza paznju, jer I u Turskoj magiji takodje postoji ogranicenje.

Ne smije se a I ne moze se napraviti Turska magija za ljubav da jedna strana voli a druga ne ali takodje, nije uslov da obe strane podjednako vole.

Turska ljubavna magija ima svega par rituala od kojih je vezivanje cvorova jedan od najcesce praktikovanih. Ova magija za ljubav nije crna magija jer podrazumjeva da I druga strana dobije ljubav I bude sretna ali se ostavlja prostora da ipak malo cezne I bori se da zaizvrat dobije podjednako ista osjecanja.  

One Reply to “Turska magija za ljubav”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: